TURRIDNING/ LEKTION

Boka en tur eller lektion på någon eller några av våra snälla hästar! Hos oss finns de möjlighet att rida på en tur i den härliga skogen eller en lektion i vår paddock. På turer kan man vara nybörjare såväl som mer erfaren ryttare. Är man nybörjare (vuxen eller barn) går någon bredvid på marken. Aktiviteten passar bra för flera barn eller vuxen och barn som vill rida tillsammans.

Är ni en hel familj som vill komma ser vi helst att någon har erfarenhet alternativt att de vuxna då delar häst och rider halva rundan var. Vid lektioner kan vi boka en återkommande tid varje vecka eller enstaka lektioner. Ni kan även använda ert friskvårdsbidrag hos oss, be då om ett kvitto. Fika kan även köpas till under själva turen ute i skogen eller på gården innan/efter ridningen. Har vi öppet cafeet kan ni självklart kombinera turen med lunch hos oss. 
 Ni betalar enklast ridningen med swish.

           Välkommen att boka på telefon eller mail!

Ior
Vår trotjänare här på gården som jobbar med ponnyridning när vi har öppet på gården. Enriktig favorit hos många små. Han används även till turer och på barnkalas.  Ior är en shetlandsponny som är 22 år. Ior gillar bäst att löshoppa, då flyger han över hinder på 60-70 cm!

Surfa  
surfa ä en riktigt trygg ponny som också går på ponnyridning såväl som turer och barnkalas. Surfa är en gammal ridskoleponny med mycket erfarenhet av att lära barn rida. Surfa är 21 år och en korsning mellan shettis och fjording. Hon gillar bäst att få komma ut i skogen med lite me erfarna ryttare och få springa lite. Kryddan
Kryddan är en nordsvensk brukshäst som är 25 år. Hon är våran klippa här på gården och går på turer för såväl nybörjare som mer rutinerade ryttare. Hon har tidigare tränat mycket dressyr i yngre dagar och är väldigt lättriden och trevlig att hantera. Norpan 
Vårt trygga sto som alla blir lika förtjusta i! Hon är lugn och stabil och passar fint till de mer erfarna ryttarna ele för dem som red som unga. Norpan är en korsning mellan frieser/paint på 14 år. Norpan får många återkommande ryttare och är mångas favorit.