TURRIDNING/ LEKTION

Boka en tur eller lektion på någon eller några av våra snälla hästar! Hos oss finns de möjlighet att rida på en tur i den härliga skogen eller en lektion i vår paddock. På turer kan man vara nybörjare såväl som mer erfaren ryttare. Är man nybörjare (vuxen eller barn) går någon bredvid på marken. Aktiviteten passar bra för flera barn eller vuxen och barn som vill rida tillsammans. Är ni en hel familj som vill komma ser vi helst att någon har erfarenhet alternativt att de vuxna då delar häst och rider halva rundan var. Vid lektioner kan vi boka en återkommande tid varje vecka eller enstaka lektioner. Ni kan även använda ert friskvårdsbidrag hos oss, be då om ett kvitto. Fika kan även köpas till under själva turen ute i skogen eller på gården innan/efter ridningen. Har vi öppet cafeet kan ni självklart kombinera turen med lunch hos oss. 
 Ni betalar enklast ridningen med swish eller kontanter.

           Välkommen att boka på telefon eller mail!

Ior
Vår trotjänare här på gården som jobbar med ponnyridning när vi har öppet på gården. Enriktig favorit hos många små. Han används även till turer och på barnkalas.  Ior är en shetlandsponny som är 21 år och har funnits hos oss på gården i 5 år. 


Surfa  
Denna b-ponny är nu vår egna och går på ponnyridning såväl som turer och barnkalas. Surfa är en gammal ridskoleponny med mycket erfarenhet av att lära barn rida. Surfa är 19 år och en korsning mellan shettis och fjording. 


Norpan 
Vårt trygga sto går med på turer sedan ett par år tllbaka. Hon är lugn och stabil och passar fint till de som är lite osäkra eller inte har ridit på länge.Norpan är en korsning mellan frieser/paint e och hon fyller 12 i april. Hon går även med på barnkalas ibland då hon är toppen med mindre barn. 


Kryddan
Vårt senaste tillskott på gården! Kryddan är en nordsvensk brukshäst som är 22 år. Hon kommer att stötta upp Norpan med turer för såväl nybörjare som mer rutinerade ryttare. Hon har tidigare tränat mycket dressyr i yngre dagar och är väldigt lättriden och trevlig att hantera.