TURRIDNING

Boka en tur på någon eller några av våra snälla hästar som tar er ut i vår härliga skog. Någon går brevid på marken så det passar bra för flera barn eller barn och vuxen tillsammans. Välkommen att boka på telefon eller mail!

Ior
Vår trotjänare här på gården som jobbar med ponnyridning när vi har öppet cafeet och butiken. Han används även till turer och när vi har barnkalas på gården.  Ior är en shetlandsponny som fyller 17 år i år och har funnit hos oss på gården i cirka 2 år. På han kan de allra minsta banen rida!

Norpan 
Vårt trygga sto som under förra året fick gå mer turer vilket hon kommer fortsätta med i år. Vi riktar framförallt in oss på vuxen-barn-turer då hon och Ior samt Surfa går ihop. 
Norpan är en korsning mellan frieser och painthorse och hon fyllde  9 i april. Norpan kan ridas av nybörjare med ledare samt av mer erfarna ryttare från ca 9 år och uppåt. 
Lukas 
Vårt senaste tillskott på gården Lukas är en kille på 5 år som vi hämtat hem på foder. Lukas kommer att ridas och köras in för att kunna användas till turer samt körning i framtiden på gåden. Han är en korsning mellan nordsvensk och shirehäst.

Surfa  
Denna b-ponny lånar vi i år och hon ska hjälpa Ior med turer och ponnyridning här på gården.  Hon är en korsning mellan shettis och fjording och är 15 år gammal.